Systemair AQUASCOP Hava Soğutmalı Isı Pompaları

999,999.00

Lütfen, fiyat için iletişime geçiniz.

1 adet stokta

Açıklama

AQUASCOP Hava Soğutmalı Isı Pompaları

6-9 kW – R407C – Monoblok ve split konut ısı pompaları

  • Düşük Sıcaklıkta Çalışma (-20°C'ye kadar)

  • Optimize Edilmiş Kullanım Sıcak Suyu Üretimi

  • Enerji Verimliliği

  • Sessiz

  • Düşük Sıcaklıkta Çalışma

AQUASCOP ısı pompası serisi, -20°C'ye kadar düşük dış ortam sıcaklıklarında 65°C'de sıcak su üretir.

  • Daha Yüksek COP

İki kademeli bir sistem düşük sıkıştırma oranında çalışarak kompresörün hizmet ömrünü uzatır ve elektrik tüketimini azaltır.

  • Uyarlanabilirlik

Her kompresör kademesini ayrı ayrı kullanabilme özelliği sayesinde AQUASCOP ısı pompaları, sağlanan kapasiteyi ısıtma gereksinimlerine uydurma açısından son derece uyarlanabilirdir.

 Farklı boyutlarda mevcut olan AQUASCOP HT V2 / AQUASCOP HT SPLIT hava/su yüksek sıcaklık ısı pompaları serisi, geniş bir sıcaklık aralığında son derece etkili ve verimli çalışma sağlar. Patentli teknoloji, daha yüksek COP, düşük sıcaklıklarda bile yüksek ısıtma kapasitesi ve optimize edilmiş sıcak su üretimi sağlayan iki kademeli kompresörler kullanır

AQUASCOP üniteleri, kullanım sıcak suyu üretiminde geleneksel kazanların yerini almak için idealdir. Bu üniteler -20°C 'ye kadar dış ortam sıcaklıklarında 65°C 'de sıcak su üretebilir ve yüksek COP sağlar

Split sistem konfigürasyonu, yüksek düzeyde optimize edilmiş bir hava tarafı eşanjörü aracılığıyla buzlu koşullarda performansı artırırken aynı yüksek düzeyde güvenilirliği garanti etmek için monoblok versiyonda test edilen tüm bileşenleri ve işlevleri içeren soğutucu akışkan şarjlı eksiksiz bir dış üniteden oluşur. Hidrolik modül, yüksek performanslı bir plakalı ısı eşanjörü, çok hızlı sirkülasyon pompası, elektronik su basınç sensörü, emniyet valfi, bir hava deliği vb. içerir.

 

Ek bilgi

Marka

Barkod

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Systemair AQUASCOP Hava Soğutmalı Isı Pompaları” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir