Systemair SYSAQUA20.L Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Chiller

999,999.00

Lütfen, fiyat için iletişime geçiniz.

1 adet stokta

Stok kodu: SYSAQUA20.L Kategoriler: ,

Açıklama

Systemair SYSAQUA20.L Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Chiller 

SYSAQUA 20-40, Hava Soğutmalı Soğutma Grupları, R410A soğutucu akışkan ile çalışacak şekilde tasarlanmış ve optimize edilmiştir. Nominal soğutma kapasitesi 19 ila 41 kW arasındadır.

SYSAQUA Hava Soğutmalı Soğutma Grupları, R410A soğutucu akışkan ile 50 °C'ye kadar yüksek sıcaklıklarda çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Üniteler çok yüksek SEER'e sahiptir ve halihazırda ErP 2021 yönetmeliği ile uyumludur. SysAqua serisi, çok düşük ses seviyeleri ile de ayırt edilir.

· 5 model (20-25-30-35-40)  · 19,3 kW'tan 40,9 kW'a kadar soğutma kapasitesi · 3,21'e kadar EER

· 4,60'a kadar SEER · Çalışma aralığı: -10°C ila +50°C dış hava sıcaklığı · -10°C'den +18°C'ye LWT

Ürün avantajları : · Çok yüksek performans → ErP 2021 hazır · Ekstra düşük gürültülü üniteler · Geniş çalışma limitleri · Kolay bakım → dahili bileşenlere mükemmel erişilebilirlik  · Düşük ayak izi · “Tak ve Çalıştır” hidrolik kitleri · AC CLOUD ile uzaktan kontrol edilebilir · BREEAM standardına göre kaçak tespiti · AC SELECT'te hassas seçim · Eurovent sertifikalı

Teçhizat : · Evaporatör, kapalı hücreli sentetik köpükle izole edilmiş paslanmaz çelik plakalı ısı eşanjöründen oluşmaktadır. · Kısmi yükte daha yüksek verimlilik için tandem scroll kompresörlü bir soğutucu akışkan devresi · Pompasız hidrolik devre – (monte edilmemiş bir su filtresi dahil) · Modbus RTU iletişim protokolü · Enerji tasarrufu ve azaltılmış ses seviyeleri için "Gece modu" · Çift su ayar noktası · Dönüş ve çıkış suyu sıcaklık kontrolü · Su akış anahtarı · Faz sırası monitörü · Enerji tasarrufu için su yasası

Aksesuarlar ve seçenekler : · AC BULUT : Bulut bağlantısı · Titreşim önleyici montaj lastiği · Titreşim önleyici yay · Bacnet IP iletişim protokolü · Bacnet MSTP iletişim protokolü · Fan hızı kontrolü · Kanatlı kangal Blygold işlemi (istek üzerine) · Kanatlı bobin işlem epoksi · Yüksek basınçlı fan · Modbus TCP/IP iletişim protokolü · Dış bobin koruma ızgarası · Uzaktan kumanda · Vanaları kapat · Yumuşak yolverici · Değişken veya sabit hızlı pompalar · Su basınç şalteri · Su deposu 100L · Nötrsüz (istek üzerine)

Teknik parametreler 
Sogutma kapasitesi19kW
EER3,25W/W
Frekans50Hz
Phases3N~ 
Voltage (nominal)400V
10 metredeki ses basıncı43dB(A)
Ağırlık290kg

Ek bilgi

Marka

Barkod

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Systemair SYSAQUA20.L Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Chiller” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir